Over ons

Ons bedrijf

Top kwaliteit raamdecoratie

Ons verhaal

 

Na vele jaren als manager op de stoffeerafdeling gewerkt te hebben bij een gerenommeerde woninginrichter, is Jan van der Wilt in 2020 begonnen met zijn dienst: raambekledingsservice aan huis. In uw eigen omgeving kunnen we u vele  kwalitatief goede merken op het gebied van raambekleding presenteren.

Het meest bijzondere aan ons bedrijf is het persoonlijke advies wat u krijgt, met als grote voordeel dat wij alle aandacht voor u hebben. Klanten ervaren het als bijzonder prettig dat u niet naar een showroom hoeft te komen, maar dat wij naar u komen om bij u thuis of in uw bedrijfspand te adviseren wat de beste mogelijkheden zijn en wat de juiste kleurcombinaties zijn. Wat ook fijn is dat u de kleuren van de uitgezochte raambekleding gelijk in uw eigen omgeving ziet en beleeft.

De kracht van ons bedrijf ligt in het adviseren en het combineren van diverse producten tot een sfeervol geheel wat bij u past. Want zoals elk mens anders is, zo heeft iedereen zijn eigen smaak. Dat kan een zeer strak interieur zijn tot een interieur met een heel landelijke uitstraling. Wij monteren uw raamdecoratie tegen een schappelijk tarief. Alle producten worden door Jan van der Wilt Raamdecoratie ingemeten en vakkundig geïnstalleerd. Wij werken voor zowel particuliere opdrachtgevers met woonhuizen als voor zakelijke opdrachtgevers. Dat kan gaan over een verzorgingshuis, kantoor, hotel, showroom, enz.

Voor alle opdrachten geldt; wij leveren kwalitatief goed vakwerk tegen concurrerende prijzen. Kijk bij ons projectoverzicht om een indruk te krijgen van ons geleverde werk. Om een compleet beeld te krijgen van onze activiteiten maakt u vrijblijvend een afspraak met ons.

Kortom: Belt of mailt u ons voor een persoonlijk advies, bij u thuis of bij uw bedrijf.

Onze passie

Creëren van prachtige raamdecoratie

Wij creëren en plaatsen prachtige raamdecoratie. Zowel bij u thuis als op uw bedrijf..

Maak een vrijblijvende afspraak

Adres

Van der Wilt Raamdecoratie
Lange dreef 26
3902 AH Veenendaal

Bekijk recent werk